de kaarten van ons mam

de kaarten van ons mam
welkom op mijn Blog

donderdag 10 mei 2018

Wishes for ...


Hallo Allemaal,

Toen ik op zoek was naar iets, kwam ik nog 2 kanten -lijstjes- tegen, het duurde even voor ik geschikte,kleine  plaatjes vond..maar ik had nog Pion papier en die plaatjes pasten perfect...


Op 3 verschillende tijdstippen foto's gemaakt, deze waren de beste..het is echt een gedoe met foto's maken, dan zijn ze overbelicht en dan weer te donker..


Ik heb een set stansen van Ali gebruikt en lekker gestapeld.
Afgewerkt met een strik met gouden streepjes (Aldi), kralen en een tekst van Ali.. een dubbele ster en een houten boompje..


          ..en de tweede, de kleuren andersom gebruikt..


...en samen, deze kunnen ook in mijn kerstdoos, die begint al aardig vol te raken..



Ik kreeg ook nog een Top Pick plekje..


Wens iedereen een fijne Hemelvaartsdag, groetjes Ans.

Challenges:
The Merry Christmas challenge - 52 Weeks to Christmas - the Holly&Ivy - CHNC - a bit more time to craft - Happy Little stampers - Merry Monday - the 12 months of Christmas - Creative craft cottage - ABC Christmas challenge (Joy) - Craft Rocket challenges -  a snowflakes promise - QKR Stampede - Craft Dee BowZ - Christmas crafts all year round - Sweet stampin Christmas - Crimbo crackers.


                                 

55 opmerkingen:

  1. Schitterende kerstkaarten weer Ans! Prachtige kleurtjes en wat gave stansen!
    Proficiat met je topnotering.... een beauty!
    Jullie ook een fijne (zij het wat regenachtige) Hemelvaartsdag.
    xxAngela

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Prachtig met dat kanten randje.
    Zo leuk iedere keer dat je er meteen 2 maakt. Handig voor de voorraad!
    Groetjes van Henriët

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mooie kaarten en je hebt weer een mooie stans gebruikt!
    Gefeliciteerd met je top kaart.
    Fijne dag!
    groetjes, Caroline

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Twee prachtige kaarten, Ans.
    En gefeliciteerd met je topplaatsje!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Je hebt twee prachtige kerstkaarten gemaakt Ans, met hele mooie frames. Prachtige mallen ook, die je ervoor gebruikt hebt.

    Gefeliciteerd met je top notering en een fijne Hemelvaartsdag.

    Groetjes, Astrid.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Prachtig Ans...heel mooi gedaan!
    Gefeli met je topplek en ook een fijne dag!
    Gr Ellen

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Prachtige kaart Ans, leuke mal al die verschillende rechthoeken en een mooi plaatje.

    Groetjes Karla

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Schitterend mooi kaartje is dit weer geworden Ans, ook een fijne Hemelvaartsdag....

    groetjes Bea.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. 2 mooie kaarten Ans en gefeliciteerd met je top kaartje
    https://karinsartscrap.blogspot.nl/2018/05/winter-dream.html

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Hoi Ans. Je kaarten zijn beeldig! wat leuk met deze lijstjes en dan de andere mallen erom heen. Supermooi gemaakt zo. Lieve plaatjes heb je gebruikt. Gefeliciteerd met je succesje. altijd weer leuk!. groeten Trijntje

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Je kaartjes zijn weer prachtig en de plaatjes ook weer erg lief! groetjes Trudy

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Adorable, love the sweet images/stamps and fabulous design.
    I will be away from my laptop until the 21st May, so will comment then..I will have scheduled posts.
    [aussie aNNie blog]

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Wat een kunstwerkjes weer, Ans. Die kanten lijstjes zijn schitterend, fijn dat je passende plaatjes had!
    Fijne dag,
    Jantine

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Twee prachtige kaartjes Ans!
    Gefeliciteerd met je topplekje.
    Groetjes Diny

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Weer heel mooi Ans!
    Fijne dag,
    groetjes Caroline

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Prachtige kaarten heb je met je gevonden kanten lijstjes gemaakt Ans. Echte sierlijke kunstwerkjes zijn het geworden. Gefeliciteerd met je topkaart.
    Lieve groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Wat een prachtige kaarten Ans. Ik heb lichte voorkeur voor de engelkaart. Heel fraai dat kanten lijstje, ook van Ali? en de rest past er perfect bij!

    groetjes van Ank

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Prachtige kaarten heb je weer gemaakt en hoe kom je toch aan al die mooie plaatjes????Gefeliciteerd met je topkaart.
    Groetjes, Gerrie.

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Hoi hoi Ans,
    Leuk die gestapelde kaders geeft mooi effect!
    En die prachtige plaatjes zo mooi omlijst!
    Twee hele mooie kaarten!
    Liefs Martha

    BeantwoordenVerwijderen
  20. 2 schitterende kerstkaarten heb je er weer bij Ans!
    Groetjes van Ameland!

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Beautiful Christmas cards Ans, gorgeous images and fabulous stacked frames. You are doing so well with your Christmas cards, you must have quite a few now.
    Pauline - Crafting with Cotnob
    x

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Heel mooie lijstjes met kantjes erom,de plaatjes passend
    Schitterend geheel heb je er weer van gemaakt hoor !!
    Fijne dag van Epie

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Dat is zeker een mooi kanten lijstje en je hebt ze mooi gebruikt. Erg mooi gedaan en die stansen van Ali zijn ook Toppie. Een mooi setje weer! Jammer als je maar weer een kaartje laat zien, is altijd zo leuk twee dezelfde kaartjes en dan toch anders. Bedankt voor bijdrage aan 52 WTC. Groetjes Marijke.

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Wat een mooie kaarten heb je weer gemaakt Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Weer twee beautys !!!!

    groeten Ineke

    BeantwoordenVerwijderen
  26. So Cute! Thanks for joining us at The Merry Christmas Challenge.
    Janis
    Pause Dream Enjoy

    BeantwoordenVerwijderen
  27. Mooie kerstkaarten Ans, de plaatjes passen zo mooi in de kanten frames.

    BeantwoordenVerwijderen
  28. Wat een mooie kaarten heb je weer gemaakt Liefs Sabine

    BeantwoordenVerwijderen
  29. Wat een mooie 'kanten'kaarten, Ans. Proficiat met je toppertje!
    xxx Margreet

    BeantwoordenVerwijderen
  30. Schattige kaartjes Ans. Knap met die warmte. grts leny

    BeantwoordenVerwijderen
  31. Heeeel mooi weer deze set kerstkaartjes Ans....wat mooi al die gestapelde stansjes en zeker ook dat kanten vierkantje is een super mooi accentje....Ja zo schiet het dubbel hard op met het aantal kerstkaartjes...Ik wilde dat ook gaan doen ...maar het is me nog steeds niet gelukt....Wij gaan veel fietsen en dan het huisje aan kant houden daar gaat ook veel tijd inzitten hè...

    groetjes Rosina

    BeantwoordenVerwijderen
  32. Wat een mooie stansen Ans . Je hebt er een prachtige kaart mee gemaakt. Heel mooi papier en plaatje .
    Groetjes Doris

    BeantwoordenVerwijderen
  33. Wat prachtige kaarten Ans, die randjes zijn supermooi, ook de plaatjes, stansen en versieringen ! Proficiat met je Top Pick plekje ! Groetjes, Enny

    BeantwoordenVerwijderen
  34. Leuk hoe de platje precies in het frame passen. En gefeliciteerd met je topplaatsje. Ik stond in hetzelfde rijtje.
    Groetjes Nicolette

    BeantwoordenVerwijderen
  35. Gorgeous! Great die cuts. Thanks for joining us this week at QKR Stampede Challenge Blog. Julie, DT member

    BeantwoordenVerwijderen
  36. Prachtige kerstkaarten.
    Groetjes Ina.

    BeantwoordenVerwijderen
  37. Prachtig kantje om het plaatje,Ans.Weer heel mooi gemaakt.Gefeliciteerd met je top plekje en een fijn weekend.

    Groetjes,Sylvia x

    BeantwoordenVerwijderen
  38. Zeer mooie kaartjes Ans.
    De mallen hierin verwerkt zijn ook prachtig.
    Het zijn echte broderie kaartjes geworden.
    Groetjes,
    Carla

    BeantwoordenVerwijderen
  39. Beautiful card. Thank you for joining us at Creative Craft Cottage challenge good luck. Have a nice day
    Anneke DT

    BeantwoordenVerwijderen
  40. Hallo Ans
    Je kaarten zijn beeldschoon met die prachtige kanten lijstjes, het is weer een heel mooi geheel.
    Lieve groetjes, Danoesja

    BeantwoordenVerwijderen
  41. Schitterende kaartjes, heel fijntjes!
    groet en fijn weekend!
    Syl

    BeantwoordenVerwijderen
  42. Prachtige kaarten, Ans. Je hebt een mooie mal gebruikt. Dank je wel voor je deelname aan The Holly and Ivy Christmas Challenge.
    Groetjes Renate DT

    BeantwoordenVerwijderen
  43. WOW what wonderful layers for this card, your images are so cute and the detail around the image is stunning! Thank you for joining us at Merry Monday!

    BeantwoordenVerwijderen
  44. Mooie kaart en mallen gebruikt, fijn weekend, GROETJES ADA

    BeantwoordenVerwijderen
  45. Mooi kaartjea, prachtige mallen heb je gebruikt! Bedankt voor het meedoen aan onze wekelijkse challenge bij 52WTC!
    grt Colien

    BeantwoordenVerwijderen
  46. Such beautiful layers -thanks for joining us at Happy Little Stampers this month!

    BeantwoordenVerwijderen
  47. Beautiful christmas card. Love how you combined the die cuts to layer your card up - great layout.

    Thanks for playing along with us at our present challenge at Craft Rocket and good luck! Hope you will join us next month again.

    Hugs
    Alex

    *DT* Craft Rocket Challenges {#48 – Embellishments}
    *DT* Kreativ-Tanten Challenge {#17 – Party}
    *DT + Admin* Do-Al(l) Kreatives {#17 – not square / rectangle}
    Alex' Kreative Seite

    BeantwoordenVerwijderen
  48. What a fab card , love the dies you have used
    Thanks for joining us at Craftdeebowz and good luck in the challenges
    Tracey x

    BeantwoordenVerwijderen
  49. Wow! Beautiful!! Thanks so much for participating in our CHRISTMAS CRAFTS ALL YEAR ‘ROUND challenge. Hope you participate in our next challenge!! Have a happy crafty day!!!
    Deanne at A Little Bit O’ Paper

    BeantwoordenVerwijderen
  50. very beautiful, love all the layers
    thanks for joining us at Happy Little Stampers
    Barb Housner (DT)

    BeantwoordenVerwijderen
  51. Beautiful Christmas cards you are sharing, Ans. Thank you for playing along with our J and K challenge at ABC Christmas Challenge. We would love to see you again.
    Dorte x

    BeantwoordenVerwijderen