de kaarten van ons mam

de kaarten van ons mam
welkom op mijn Blog

donderdag 29 augustus 2024

Merry Christmas

 
Hallo Allemaal,

Op een FB groep kwam ik een leuk plaatje van een sneeuwpop tegen, ik vond bijpassend papier in 3 verschillende blokjes van MD en CS... dat is altijd het meeste werk.

Het plaatje gemat op blauw en wit cardstock.



De sterrenrand is van Joy Crafts, ook de poinsettia en de bladeren zijn van dit merk. De sterrencirkel aan de zijkant is van Ali. Het sentiment van Temu, De strik is van bruine glittertule, vastgezet met een zilveren strikje en 2 belletjes.. ( kaart 54). en er liggen er nog meer klaar, het begint op te schieten..


...de gebruikte stansen...

Wens iedereen een fijne dag, groetjes Ansx

Challenges:

maandag 26 augustus 2024

Heel veel Liefs

 
Hallo Allemaal,

Toen ik bij Temu aan het rondkijken was, kwam ik leuke pandaplaatjes tegen en omdat ik nog een kaart voor Lore wilde maken, heb ik deze gekocht. Ik heb 3 plaatjes gebruikt en de rest heb ik naar haar opgestuurd, misschien kan ze er zelf iets mee maken...als ze zich wat beter voelt.


Ik maakte een slimline kaart en gebruikte een cirkelstans (Temu) om 3 openingen te stansen..in elke opening kwam een leuke panda.


Achter de cirkels gebruikte ik zwart cardstock en 2 kleuren DP, ook paars want dat vindt ze een mooie kleur. De bloemetjes zijn van Spellbinders, de kleine vlindertjes zijn geponst. Het sentiment is van Leane.


..de gebruikte stansen..

Wij hebben een verdrietige week achter de rug, want we moesten afscheid nemen van Polly, ons Portugese hondje. Ze werd 15 jaar geleden gered uit een dodingsstation in Portugal (Maia) en naar Nederland gebracht met nog een aantal hondjes.
Het was een lief en vrolijk hondje, het bleef wel een straathondje, ze ging er vandoor als ze de kans kreeg. De afgelopen weken ging het steeds slechter met haar, ze was doof en dementerend, ze werd heel erg mager en wandelen ging eigenlijk ook niet meer. Maar het is altijd een moeilijke beslissing..


Deze foto is gemaakt in Portugal, die hangende oortjes heeft ze nooit meer gehad toen ze bij ons woonde..


Met haar grote vriend Connor, onze eerste border collie, ik hoop dat ze nu weer samen kunnen spelen..
Gelukkig hebben we Dexter nog, onze Border collie en nog maar 3 jaar oud.

Wens iedereen een fijne dag, groetjes Ansx

Challenges:


donderdag 22 augustus 2024

Merry Christmas

 
Hallo Allemaal,

Er ligt nog zoveel kerst papier van Maja design dat ik daar maar weer eens een kerstkaart mee heb gemaakt, het papier en de afbeelding zijn van  Christmas Wonderland.


Achter de vrolijke kerstman een cirkel in écru en goud en de MC stans van MD.


De gouden sterrenrand is van Joy Crafts, de poinsettia en tak van Ali. De lantaarn is van MD, het kleine hulsttakje van Ali. De strik is van gouden glittertule vastgezet met een brad. De randjes aan de zijkant van MD. (kaart 53).


...de gebruikte stansen..


Wens iedereen een fijne dag, groetjes Ansx

Challenges:

maandag 19 augustus 2024

Happy Birthday

 
Hallo Allemaal,

Vandaag een verjaardagskaart voor mijn oud-buurvrouw, ze was begin augustus jarig en ik gebruikte een lief plaatje van internet met poppy's.


Het plaatje gemat op groen en wit cardstock.. Alle onderdelen weer gemat met zwart of wit cardstock.


Het werd een wat langere, enkele kaart met een standaard op de achterkant. De randjes aan de zijkant zijn van Ali. Het DP met poppy's en het groene papier komt uit een blok van CS. Het groene ruitje is van Maja, Life in the country. De poppy's zijn van webshop Margo, had ik al heel lang liggen en nu kon ik ze gebruiken, De bladeren zijn van Spellbinders.
De strik is van zwarte tule vastgezet met een rode brad, het sentiment en stans zijn van Ali.

Wens iedereen een fijne dag, groetjes, Ansx

Challenges:

donderdag 15 augustus 2024

Fijne Feestdagen

 Hallo Allemaal,

Vandaag heb ik een kerstkaart met een plaatje van Find It, Berrie's Beauties (BBSC 10010) en een nieuwe stans van Ali.


Achter de stans een stuk bruin DP en een witte mat, ik kwam er al gauw achter dat je de stans echt op een afstekende kleur moet plakken, anders valt de tekst helemaal weg.


Het DP op de achtergrond is van Amy design (Sturdy Winter) de bruine strook van MD, Winterdays..
Het zilveren randje aan de bovenkant is van Studio Light, ik heb extra ijskristallen gestanst uit spiegel karton en dat op de witte ijskristallen geplakt. 
De strik is van witte glittertule, vastgezet met een brad. De poinsettia in 4 kleurtjes, de donkere tak is van Ali. (kaart 52).


..de gebruikte stansen..

Wens iedereen een koele dag, groetjes Ansx

Challenges:

maandag 12 augustus 2024

Seaside

 
Hallo Allemaal,

Eindelijk kwam er weer eens een maritieme lijn uit van Maja Design, de vorige was van 2011, Life by the Sea. Deze heet Seaside en ik bestelde 2 blokjes, cardstock en 2 vellen met plaatjes, ben er helemaal weg van...

Het plaatje gemat op 2 kleuren blauw cardstock..


Het (schelpen) randje aan de bovenkant is van Ali, ik gebruikte (oude) die-cuts van Studio Light, Summer Feelings en Summer at the beach. Het visnet heb ik opgerold en vast gebonden met een touwtje, de bloemetjes zijn van Hobbycraft. Het sentiment knipte ik ook uit een vel van SL. Het paste allemaal perfect bij elkaar.

Wens iedereen een fijne dag, het zal wel snikheet worden vandaag, dus zo min mogelijk naar buiten..

Challenges:

donderdag 8 augustus 2024

Warme Winter wensen

 
Hallo Allemaal,

Vorige week ontving ik de nieuwe kerstbal stans van MD Lr0871 en ik dacht laat ik maar meteen een kaart maken met deze stans, de bal is echt groot, maar zo schuin op de kaart past het wel.
Het plaatje vond ik op internet, het blauwe DP is van Amy, Whispers of Winter, het houtpapier van Déco Time..


De kerstbal gestanst uit blauw cardstock, de mat is van wit cardstock.


De poes heeft een lekker warm plekje gevonden op de stapel dekens.. De rand aan de bovenkant is van Ali, de zilveren strik hoort bij de stans, daarop een poinsettia. Nog een toef gemaakt met de poinsettia en een paar takken van MD. De ijskristal is van Ali, het sentiment van Temu. (kaart 51).


..de gebruikte stansen..

Gisteren lekker afgekoeld, wel 2 keer zeiknat geregend maar dat mag de pret niet drukken, alles liever dan die hitte.

Wens iedereen een fijne dag, groetjes Ansx

Challenges:

maandag 5 augustus 2024

it's Summertime

 
Hallo Allemaal,

Omdat het zomer is en ijsjes altijd lekker zijn, maakte ik een kaart met een lekker ijsje er op. Het plaatje is van Daantje, het DP van CS, Mintay en het papier met bloemetjes zat laatst bij een bestelling, de cirkels zijn van NS en MFT.

Het plaatje gemat op wit en heel donkerbruin cardstock..


Het hartjesrandje is van Ali/Temu, de strik is van glittertule in het mintgroen en vastgezet met een brad.
Het ijsje gemaakt met stansen van Ali. De bloemetjes zijn van Ali en ook het sentiment is daar van.. Ik vond het zalmkleurige papier met de sprinkles wel heel erg leuk bij het ijsje passen.


..de gebruikte stansen..

Wens iedereen een hele fijne dag, groetjes Ansx

Challenges:

donderdag 1 augustus 2024

Happy Birthday

 
Hallo Allemaal,

Vandaag heb ik géén kerstkaart maar laat ik de kaart zien die ik mocht maken als GD van  2 Crafty Critter Crazies,  The Animal has to be the main focus dat is altijd de challenge.
Ik maakte een zomerse kaart met een border collie, mijn favoriete hond..


Het plaatje gemat op 2 kleuren cardstock, het DP is van MD, Lemonade, heb ook het cardstock gebruikt en DP van Craft Sensations.


Het randje aan de bovenkant is van Ali, ik maakte een tak met margrietjes en paarse bloemetjes, de stansen zijn van Spellbinders en Temu.
De dubbele vlinder is van Ali, het sentiment en stans zijn ook van Ali. De strik is van lila glittertule met een brad.


... de gebruikte stansen..

Wens iedereen een hele fijne dag, wij hebben vandaag de 2de Pulledag, ik hoop dat het niet zo warm zal worden als de afgelopen dagen, groetjes Ansx

Challenges: