de kaarten van ons mam

de kaarten van ons mam
welkom op mijn Blog

woensdag 27 januari 2016

...Operatie duim..


Hallo Allemaal,

Vorige week vrijdag  ben ik geopereerd aan mijn duim, het duurde ca. 1,5 uur en al snel na de operatie mocht ik naar huis..
Mijn hand en arm dik ingepakt in het gips..


Vanmorgen had ik een afspraak bij de ergo-therapeute..het gips mocht er af.. nu moest er een spalk gemaakt worden. De operatie wonden zagen er mooi uit, ik heb ook nauwelijks pijn gehad..We zijn net thuis van de afspraak met de plastisch chirurg, deze spalk moet nog 3 weken om blijven,daarna krijg ik een kleinere spalk,  die ik nog ca. 5 maanden zal moeten dragen, bij alles wat ik doe.. ik ben benieuwd wanneer het fröbelen dan weer zal gaan..

Ik breng mijn dagen door lezend, bank hangend en op mijn laptop..alléén wandelen met de honden zit er niet in ... Ik verveel me nu al te pletter..
Ik probeer korte berichtjes bij jullie achter te laten, maar met één hand  gaat dat niet zo snel..

Mijn man helpt me waar hij kan, hij is natuurlijk wel de hele dag op school, dus behelp ik me zo veel mogelijk..je moet me eens zien stuntelen met brood smeren..

Ik heb ook  nog iets leuks te melden: met deze kaart werd ik Design Team Favourite..


en ook nog iets minder  leuks, ik las ergens dat blogger alle volgers gaat verwijderen die niet via Google je blog volgen, die moeten zich dus opnieuw aanmelden..bij mij zijn er ook volgers verwijderd, helaas...

Wens iedereen een hele fijn dag, liefs en groetjes Ans x

74 opmerkingen:

 1. Och Ans toch...Das erg niets kunnen doen en zeker omdat je zo creatief bent.
  Ik wens je heel veel beterschap toe.

  Groetjes Leni

  BeantwoordenVerwijderen
 2. - zou zo de titel van een spannend spionageboek kunnen zijn, voor jouw helaas minder leuke realiteit!
  Blij te horen dat het toch goed evolueert en dat je niet zoveel pijn hebt! Nu vervelende periode van rust, maar dan kan je na je revalidatie vast weer alles, en dat is dan toch de moeilijke weken waard! Spoedig herstel hoor!
  liefs, Nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel veel sterke met het herstel van je duim, bij mij zijn nu ook al enkele volgers verwijderd, alleen jammer dat je niet kunt zien wie....

  groetjes Bea.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Ans,
  wat fijn dat de operatie zo goed verlopen is en de wonde zo mooi geneest !
  Ik kan me levendig voorstellen dat je je te pletter verveelt !
  Gefeliciteerd met je gekozen kaart en ik heb hetzelfde voor, er zijn op 2 dagen tijd 4 volgers weg :(
  Zo gaat het snel natuurlijk !
  Groetjes
  Margo

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Fijn dat de operatie goed is verlopen en dat de wonden er goed uit zien. 7 weken is dan heel lang, als je niet veel kan.
  Gefeliciteerd dat je met je kaart kaart gewonnen hebt.

  Ik vond het ook al zo gek, dat er deze week 3 volgers ineens weg waren. Vorige week waren er pas weer 3 bijgekomen en dan zie je ineens je volgers minder worden. Wel jammer, dat het zo moet, maar wat doen we er aan. Dank je voor je uitleg.

  Sterkte en beterschap voor de komende weken.

  Groetjes, Astrid.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hi Ans fijn dat het goed gaat met je duim.

  Ja ik ben ook al heel wat volgers kwijt geraakt, hoop dat ze terug komen.
  We zullen wel zien.
  Gr Karin

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Fijn hoor dat alles goed is verlopen Ans....dat wordt nu duimen draaien hihi grapje fijn dat de wond zo mooi geneest even hard doorbijten en dan kan je weer knutselen sterkte
  Liefs Ghea ♥♥♥

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heel veel sterkte verder met je Ans en ik snap dat je, een rotje zit te vervelen!!! Valt niet mee als je verplicht niets kan doen hè! En bedankt dat jij weet hoe het zit met de blog volgers die verdwijnen! Ik ga nu naar mijn werk dus zeg nog snel even gedag tegen je!
  Liefs van Gerie

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Fijn dat je aan de beterende hand bent !!
  Dat je je af en toe verveelt, tja begrijpelijk !
  En brood smeren, nou dan maar geen boter !!!
  En wat die volgers betreft: Zo kom ik nooit aan honderd !!!!

  groeten Ineke

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Dat je al zo snel naar huis mocht joh! Was je niet compleet onder narcose dan? Je spalk heb je vandaag gekregen.. zie ik. Hoop dat het met de therapie ook nog verbetering in komt. Over dat gerucht wat je gehoord hebt... ik heb nog niets vernomen of ehood.. is dat lang geleden dat je dit gehoord hebt? of is dit pas ? Ik ben nu ook 2 volgers minder rijk... zijn ze al bezig ? Heel veel sterkte Ans en hou je haaks. xxx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ja, ze zijn vanaf 11 januari bezig, ik heb je een link gestuurd..

   Verwijderen
 11. Hardstikke fijn dat je zo goed uit de operatie bent gekomen. Ik hoop dat het oefenen goed gaat en dat je over 7 weken weer alles kan gaan doen Liefs Sabine

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Een spoedig herstel en houd je goed!!!
  Creatieve groetjes, Gaby

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Heel veel beterschap,Ans.Begrijpelijk dat je je verveeld als je niet veel kunt met 1 arm.Leuk dat je kaart de favoriet was.Hij was dan ook prachtig.

  Groetjes,Sylvia.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Hi Ans. Ik had wel gemerkt dat ik ineens 2 volgers minder had, maar van een reden had ik niets gehoord. Ik heb er inmiddels weer 2 bij, maar dat waren echt nieuwe. Wat een gedoe altijd met dat google. Wat een bof dat je geen pijn gehad hebt. Mijn schoondochter wel. Was zelfs beroerd van de narcose en moest een nacht overblijven. Zo zie je maar alle operaties zijn anders. Nogmaals veel sterkte. grts leny

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Heel veel beterschap Ans.
  En ja het verwijderen van volgers hoe dom is dat en helemaal niet leuk. Ik ben zelf al veel volgertjes hierdoor kwijt en dat vind ik zo jammer.
  Niks aan te doen zeker.
  Groetjes,
  Carla

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Gelukkig dat het weer de goede kant op gaat Ans en tja..... 7 maart is best erg lang als je niet met je hobby bezig kunt zijn. Fijn om te lezen dat je weinig pijn hebt gehad. Gelukkig heb je ook veel plezier met lezen.
  Laatst had ik al ook een paar bloggers die verdwenen waren en dacht dat mensen hun eigen blog hadden opgeheven.
  Ik wens je veel beterschap Ans en lieve groetjes, Els

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Hoi Ans!
  Gelukkig maar dat je niet veel pijn hebt gehad na de operatie dat is dan weer fijn, maar dat jij je verveelt dat snap ik wel en het is voor de honden natuurlijk ook niet te begrijpen als je zonder hun een wandelingetje gaat doen, balen!
  Maar probeer je toch over te geven aan het niks doen, relaxen en lekker tv kijken pas op dat je niet je andere arm gaat overbelasten met computeren oid.
  Rustig aandoen hoor!
  groetjes Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Fijn dat de operatie achter de rug is, nu nog maar een poos herstellen Ans, rustig aan met alles!! Ik word pas op 2 maart geopereerd, en dat is echt balen, want ik ben dan zeker een maand kwijt van het camping seizoen. Gefeliciteerd met je toppertje, en ik schrik van het bericht dat alle volgers die niet via Google bij mij aangemeld zijn verwijderd worden!!
  xx Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Hoi Ans ,Fijn om te horen dat de operatie goed is verlopen en dat je nauwelijks pijn hebt gehad en ja nu maar hopen dat het vlug 7 maart wordt ...snap dat je je verveelt met de hele dag bank hangen.
  Groetjes Marja.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Dat vervelen dat snap ik helemaal hoor ... je bent uiteindelijk niet ziek ... Proberen er je niet te druk om te maken. Gelukkig heb je niet veel pijn gehad na de operatie en hopelijk lukt het om met die spalk te slapen ... heel veel geduld en veel sterkte hoor !
  Wat leuk van je kaartje ... het is dan ook een super mooi !
  Wat de volgers betreft ..; ik heb er ook al enkele minder en het vervelende is dat je niet weet wie ...
  Groetjes, Odette.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Hè wat vervelend voor je. Hopelijk gaat het gauw de beterende kant op. Sterkte nog de komende tijd.

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Hallo Ans.. fijn dat het goed gaat met je duim.sterkte nog voor de komende tijd.
  Groetjes Trudy

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Hoi Ans wat fijn om te lezen dat het gips eraf is en dat je nauwelijks pijn hebt gehad :) Nu nog zeven weken met de spalk :( Wel lang! Ik kan mij voorstellen dat je je erg verveelt en typen met een hand is ook heel lastig! Heel veel sterkte de komende tijd maar ook gefeliciteerd met jouw FT favoriet! Dik verdiend :)
  Groetjes Chantal

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Fijn dat je weinig pijn hebt... Ik hoop wel heel erg voor je dat je snel weer kunt fröbelen en zo. Sterkte alles! groetjes Joanne

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Hoi Ans..

  Fijn dat je niet zoveel pijn hebt!
  Ik hoop dat je snel weer kunt freubelen!!
  Sterkte met alles!!

  Hartelijke groet van Anja

  BeantwoordenVerwijderen
 26. hoi ans
  fijn om te lezen dat je nu gaat aftellen zodat je eens weer kan gaan freubelen dus veel sterkte en kracht ermee! en wat volgers betreft bij mij vliegen ze ook weg
  groetjes corry

  BeantwoordenVerwijderen
 27. He jakkes Ans wat een ellende...daar zit je dan te niksen, niks voor jou denk ik.....
  Ik wens je van harte beterschap en veel sterkte de komende tijd.
  Liefs Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Wat fijn dat de operatie goed gegaan is, Ans. Ik wens je veel sterkte met het verdere herstel.
  Gefeliciteerd met je winnende kaartje, TOP!

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Ans Hello! I feel sorry for you, so much suffering due to surgery, now further treatment so it must be better. I wish you health, love your sticky notes and longing I was waiting in the next. Greetings and hugs

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Heel veel sterkte Ans de komende tijd.Gr.Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Gelukkig dat je ieder geval geen pijn hebt, dat is tenminste alweer een ding. Helaas weet er alles van Ans heb 6 maanden niets kunnen doen, manlief smeerde 's ochtends mijn broodje enz enz, kon pas na 8 maanden een aardappel schillen, maar als het allemaal maar goed komt dat is het belangrijkste. Maar ik voel met je mee hoor, Leuk dat je kaartje in de prijzen is gevallen. Bij mij verdwijnen ze ook en dan er weer bij, snap er niets van.

  Gr.LOuise

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Hoi Ans, fijn dat de operatie achter de rug is en nu maar hopen dat je goed mag herstellen. Ik hoop dat je in andere dingen afleiding vindt.
  Beterschap.
  Groetjes Nicolette

  BeantwoordenVerwijderen
 33. ik wens je alvast een spoedig herstel toe !
  proficiat met je kaartje
  grtjs,martina
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Wat fijn dat het goed is gegaan met je duim en dat je weer een stapje verder bent.
  Nu maar 'duimen' dat je snel weer aan de freubel kan.
  Leuk dat je kaart de voorkeur heeft gekregen. Het is ook echt een plaatje.
  Groetjes Hetty

  BeantwoordenVerwijderen
 35. En nu maar hopen dat die 7 weken om vliegen. Wel fijn dat het gips er af is. Leuk dat je Design Team Favourite bent. Het is ook een super mooie kaart! Succes met het bank hangen en ik hoop dat het herstel voorspoedig verloopt!
  groetjes, Caroline

  BeantwoordenVerwijderen
 36. I'm so pleased to hear that your surgery went well Ans, I hope you continue to make good progress and recover quickly.
  I'm sorry to hear that you are getting bored, I hope you can find something to fill your time.
  Congratulations on your Design Team Favourite - it is a beautiful card.
  Take care.
  Pauline
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 37. Ik wens je veel sterkte en een spoedig herstel.
  Valt niet mee hè stilzitten als je altijd graag bezig bent? Sterkte!!
  Gefeliciteerd met je kaart.

  Liefs, Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 38. Wat fijn Ans dat je zo snel weer naar huis mocht en een spalk kreeg! Nu proberen om het toch rustig aan te doen, zodat je straks weer alles kunt!! Ik wens je in ieder geval heel veel sterkte en succes met je herstel. En nog gefeliciteerd met je uitverkiezing! De kaart is ook erg mooi!
  Lieve groetjes, Afke

  BeantwoordenVerwijderen
 39. Dat zal nog het moeilijkst zijn voor je ....het stilzitten denk ik Ans!
  Hopelijk heb je het geduld om het de tijd te geven. Ik wens je in ieder geval heel veel sterkte....en knap dat je nog berichtjes achter laat hoor! Gefeliciteerd met je kaart!
  Groetjes Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 40. Dat is nog een hele tijd te gaan. Hopelijk kan je op een gegeven moment toch wat knutselen maar zo te zien zal dat heel lastig zijn. Kan me voorstellen dat je je verveelt.ik wens je veel sterkte en beterschap. Groetjes Marijke.

  BeantwoordenVerwijderen
 41. Fijn om te lezen dat je in elk geval weinig pijn hebt gehad. De spalk ziet er ook comfortabeler uit dan het gips. Knap dat je met één hand toch reactie's blijft geven. Is vast niet makkelijk om overal hulp bij nodig te hebben maar het resultaat telt.
  Gefeliciteerd met je prachtige kaart.
  Veel beterschap nog voor de komende weken.
  lieve groetjes Angelique

  BeantwoordenVerwijderen
 42. Hoi Ans. Ik kan me voorstellen dat je nu al verveeld. Wij willen altijd iets in de handen hebben.... En als je ook nog niet met je hondjes kan wandelen. Wel balen. Maar het is voor het goede doel... Daar moeten we maar van uit gaan. Fijn dat je geen pijn hebt. Gelukkig lukt het je nog een beetje te computeren . Nog even wat afleiding want je kan ook niet de. Hele dag lezen... Wat leuk dat je je design favoriet bent geworden. Je kaart is ook supermooi. Veel sterkte en hou je haaks. Groeten Trijntje

  BeantwoordenVerwijderen
 43. Beterschap toegewenst! Dat je nu niets kan doen is erg vervelend daarom wil ik ook nog sterkte toewensen. Terecht dat je gewonnen hebt, het is ook een hele mooie kaart. Ik ben ook een paar volgers kwijt, bedankt voor de tip nu weet ik hoe het komt.
  Groetjes Cobie

  BeantwoordenVerwijderen
 44. Vervelend als je niet kan zoals je wel Ans, sterkte ermee! Mooi kaartje laat je ons weer zien!
  Bij de oudste is vandaag ook het gips van beide benen verwijderd, en ze hebben twee spalken gemaakt die hij 's nachts moet dragen!

  Groetjes Hermien

  BeantwoordenVerwijderen
 45. Nu vanavond even bij je langs, ik zag al van alles op facebook. Wat een geduld moet jij hebben zeg. gelukkig het poijnlijkste deel achter de rug al las ik dat je niet veel pijn had gehad. Nu maar geduld hebben Het moet maar niet gaan sneeuwen en ijzelen anders kan je nog niet naar buiten. Heel veel beterschap . trouwens de kaarten die je laat zien zijn prachtig wat een mooie plaatjes, groetjes, Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 46. Hoi Ans
  Wat leuk dat je kaart als favoriet is gekozen, proficiat.
  Jij moet nog wel heel veel geduld gaan hebben maar ik hoop zo dat je je niet teveel gaat vervelen en dat je herstel voorspoedig verloopt, ik duim voor je dat dat gaat lukken.
  Liefs, Danoesja

  BeantwoordenVerwijderen
 47. Hey Ans, gefeliciteerd, je kaart is dan ook prachtig. Gelukkig heb je niet te veel pijn. Nog heel veel beterschap. Liefs, Veerle

  BeantwoordenVerwijderen
 48. Hoi Ans, nou de vooruitzichten zijn in elk geval goed. Ik ben blij dat je geen pijn hebt. En dat je je verveelt snap ik ook heel goed. Ik hoop dat je met de kleine spalk beter uit de voeten kunt. En wat is Blogger ja raar bezig....ik ben tot nu toe nog niemand kwijt. Op mijn challengeblog wel.
  We zien wel waar het schip strandt.
  Liefs, Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 49. Hoi Ans, wat een narigheid allemaal maar gelukkig heb je geen pijn. Ik wens je voorspoedig herstel toe.
  Gefeliciteerd met jouw winnende kaart...hij is ook beautiful!
  Liefs Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 50. Hoi Ans,
  Dat de kleine balk er maar vlug komt zo ga je waarschijnlijk meer kunnen doen .Wens je alvast een spoedig herstel toe Ans .
  Je kaartje is dan ook een terechte winnaar het is een beauty Ans .
  Groetjes Doris

  BeantwoordenVerwijderen
 51. Heel veel sterkte ermee Ans en ik wens je vooral een spoedig hertstel toe. Ik kan me voorstellen dat je je verveelt, hopelijk wordt het met de kleinere spalk toch wat mobieler.
  Gefeliciteerd met je winnend kaartje.
  Ja was ook al een paar volgers kwijt nu weet ik waarom ;).
  Groetjes,
  Misseke

  BeantwoordenVerwijderen
 52. Veel sterkte Ans, hopelijk is dit voorlopig de laatste operatie die je moet ondergaan. Je kunt natuurlijk ook nog "oudere" kaartjes gaan plaatsen, zijn nog steeds mooi.
  groetjes, Hennie

  BeantwoordenVerwijderen
 53. Sterkte Ans met de zoveelste operatie die je hebt moeten ondergaan, hopelijk geeft het het gewenste resultaat.
  Dat van die volgers wist ik niet maar ik zag ook dat er een stel waren verdwenen, nu weet ik hoe dat komt.

  groetjes van Ank

  BeantwoordenVerwijderen
 54. Hoi hoi Ans,
  weer een stapje vooruit naar herstel,
  lijkt me ook supervervelend o niet te kunnen knutslen!
  is mij ook overkomen ben al 3 volgers kwijt....
  kan raar gaan in blogland...
  liefs en groetjes van martha

  BeantwoordenVerwijderen
 55. Hoi Ans,
  Fijn dat de operatie achter de rug is. Maar nu die flinke weg na herstel, wat niet altijd mee valt. Zeker niet als we zo'n hobby hebben. Wens je veel sterkte en beterschap en een goed herstel.
  Leuk dat we iets te horen kregen van je. Vind ik echt lief.
  Gr Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 56. Veel geduld en dan komt alles wel terug in orde, ik leef met je mee.
  Groetjes
  Marleen

  BeantwoordenVerwijderen
 57. Hoi Ans
  Wens je een voorspoedig herstel, wat een pech heb je toch.
  Wat leuk dat je DT favourite bent geworden.
  Groetjes Maria

  BeantwoordenVerwijderen
 58. Wat naar Ans dat je nu weer moest geopereerd worden.
  Hopelijk is dit de laatste keer nu.
  Heel veel sterkte en van harte beterschap.
  Groetjes Jannie

  BeantwoordenVerwijderen
 59. hoi
  veel beterschap en vooral veel moed om deze periode dat je niks kunt te overbruggen
  ik ben ook een paar volgers kwijt
  grtjs Lisbeth

  BeantwoordenVerwijderen
 60. Fijn om te horen dat de operatie goed is gegaan en je bijna geen pijn heb gehad. Ook al heb je nog even te gaan. Ik geloop graag, dat je begint te vervelen. Kaarten maken is toch ook een soort verslaving en tijd vermaak. Heel veel sterkte nog
  Groetjes, Anja

  BeantwoordenVerwijderen
 61. Gelukkig dat de operatie achter de rug is. Fijn te lezen dat je weinig pijn hebt gehad en dat de wonden er goed uitzien. Ik kan me voorstellen dat het moeilijk is dat je geen kaarten kunt maken. Maar het is je in elk geval gelukt om een berichtje te typen. Top! Veel sterkte met revalideren.
  En gefeliciteerd met je uitgekozen kaart.
  Groetjes, Wies

  BeantwoordenVerwijderen
 62. Sterkte Ans,ik hoop dat het weer helemaal goed komt met je duim.
  Groetjes Ria

  BeantwoordenVerwijderen
 63. Wat fijn voor je dat je weinig pijn hebt gehad. Nu weer herstellen, ik wens je veel geduld en hopelijk gaat het snel en kun je binnen afzienbare tijd weer voorzichtig een beetje knutselen. Sterkte ermee en veel lieve groetjes! Marlies

  BeantwoordenVerwijderen
 64. dat is toch raar Ans! Ik heb gewoon en google account en volg je daarmee. Het moet toch niet gekker worden. Ik ga ijken of je ook uit mijn list met blogs bent verdwenen, want dat zou helemaal gek zijn. Die voeg ik namelijk zelf handmatig toe...
  Maar natuurlijk heb ik me weer aangemeld hoor!
  Liefs,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 65. Hoi Ans ,
  heel veel beterschap
  gefeliciteerd met je gekozen kaartje heel mooi
  liefs martine

  BeantwoordenVerwijderen
 66. Just wishing you a lovely weekend Ans and good health.xx

  BeantwoordenVerwijderen
 67. fijn dat de operatie goed is gegaan en dat je weinig pijn hebt gehad
  ik wens je een spoedig herstel toe

  groetjes anneke

  BeantwoordenVerwijderen
 68. Hoi Ans,
  Ben vandaag overal waar het kan mij aan het aanmelden lag er overal uit .
  Hopelijk gaat het al wat beter met je duim en kan je weer aan de freubel.
  Veel sterkte Groetjes doris

  BeantwoordenVerwijderen
 69. Das erg niets kunnen doen en zeker omdat je zo creatief bent.
  Ik wens je heel veel beterschap toe.

  gefeliciteerd ans met je mooie kaart..

  groetjes manon

  BeantwoordenVerwijderen
 70. Beterschap met je duim Ans. Het niets doen zal gauw vervelen, hopelijk kan je weer gauw aan de slag met je kaarten maken. Dank je dank je ondanks dat je moeilijk kunt typen toch weer een reactie op mijn blog hebt geschreven. groetjes, Marlies

  BeantwoordenVerwijderen
 71. Beterschap Ans ik hoor het is nog een lange weg te gaan.

  BeantwoordenVerwijderen