de kaarten van ons mam

de kaarten van ons mam
welkom op mijn Blog

donderdag 20 juni 2024

Merry Christmas

 
Hallo Allemaal,

Vandaag een kerstkaart met poes van het nieuwe knipvel van MD 9612, het DP is uit 2 verschillende blokken van Action, het ovaal is van MD.


Achter het ovaal een stukje roze DP en een ornamentje aan de bovenkant (Ali).


Het randje aan de bovenkant is van Ali, het hoekje van SL. De boompjes van Ali, het sentiment uit het papierblok. De strik is van witte glittertule met belletjes en een groen strikje. De sterrenswirl is van Ali en de poinsettia is van Joy Crafts. (kaart 44).


..de gebruikte stansen..

Wens iedereen een fijne dag, groetjes Ansx

Challenges:

maandag 17 juni 2024

Happy Birthday

 
Hallo Allemaal,

Toen ik op Temu zat rond te kijken kwam ik hele leuke afbeeldingen tegen die ik besteld heb, heel mooi zacht papier en ik had een lay-out stans van Ali, in de perfecte maat...

Ik heb de afbeelding eerst op Easy connect tape geplakt, dat werkt wat gemakkelijker..


Het randje aan de bovenkant is van Ali, het sentiment en banner zijn ook van Ali.
De schattige bloemetjes zijn van Spellbinders, Mini Blooms and Sprigs S2-314. De strik is van roze glittertule vastgezet met een brad..

Er zitten 12 verschillende afbeeldingen in zo'n pakketje, dus heb meteen een 2de gemaakt..



Op deze kaart een ander bloemetje gebruikt uit dezelfde set van Spellbinders..


..de gebruikte stansen..


en dan laat ik dit nog even zien, de kleine set bloemetjes kocht ik op Amazon, prijs €12,36, ik wilde ook graag de grote set hebben (Be Bold Blooms) die kost bij Amazon €19,91 en bij Temu €2,69.

Dankjewel voor alle verjaardagspost die ik mocht ontvangen, ik heb denk ik iedereen persoonlijk bedankt..

Wens iedereen een fijne dag, groetjes Ansx

Challenges:

donderdag 13 juni 2024

Happy Christmas en..

 
Hallo Allemaal,

Vandaag 2 kerstkaarten met een groot en een klein plaatje die ik kocht op FB. Het grote plaatje met de cirkel lay-out stans van MD gemaakt.. Het DP is van MD, Frozen Winter.

Achter de cirkel een grote blauwe cirkel van Crealies..


Eigenlijk wilde ik een ronde kaart maken, maar het werd toch een vierkante, de hulstrand is van Joy Crafts, de sterrenslinger van MD, de poinsettia van Joy Crafts, de strik is van zachtblauwe glittertule, het sentiment van Docrafts, achter het plaatje nog een leuk, zilveren randje en een ster..

en.. Prettige Feestdagen..


 de 2de met de log cabin lay-out, ook de hulstrand, de hulsttak van Memory Box, de poinsettia en de Texto Negativo van Crealies, een bijpassende strik en wat losse sterren. (kaart 42 + 43).



..de gebruikte stansen..

Wens iedereen een fijne (droge) dag, groetjes Ansx 

 Ik heb gisteren nog een wind-en waterdichte regenjas gekocht ( bij Welkoop), een langere als die ik had, want tjonge tjonge, je wilt niet weten hoe vaak we al nat geregend zijn..

Challenges:

maandag 10 juni 2024

Lieve Groetjes... en ...

 
Hallo Allemaal,

Vandaag heb ik een verjaardagskaart met een zomers plaatje van Pinterest. Het DP is van MD, Eline's Buitenhuis (2013) en van First Edition Love Story ( het papier met pijltjes).


Het plaatje gemat op zachtgeel cardstock, aan de zijkant een randje van Ali.


Het randje is van Studio Light, de banners van MFT, de bloemetjes en het hoekje van Ali. De strik is van zachtblauwe glittertule met een brad. Het sentiment is van Crealies. Deze kaart ging naar Lies, wij kennen elkaar van het Hobbyjournaal en nu van  FB, we sturen nog steeds kaarten met verjaardagen en Kerst.



en dan heb ik nog een kaart die ik maakte voor mijn jongste dochter en haar man. Ze moesten binnen een half jaar afscheid nemen van nog één hond, Sparkle. Bijna 15 jaar oud, ze zullen haar vreselijk missen..


Ik gebruikte een foto van Sparkle, de cirkel is van MD (Cr 1649), randje van Joy Crafts, het sentiment van MD (CS 0930). Bloem is van Spellbinders en Temu, het hondje van Memory Box. Het DP is van Déco Time en CS. 


... de gebruikte stansen.

Vandaag komt Keukencentrum Uniek onze (gedeeltelijk) nieuwe keuken plaatsen, om 8.00 staan ze voor de deur..


Wens iedereen een fijne dag, groetjes Ansx

Challenges:

donderdag 6 juni 2024

Sweet Christmas

 
Hallo Allemaal,

Vandaag een kerstkaart met een leuk plaatje van Syta, het DP is van Craft Sensations I'll be gnome for Christmas en paste er perfect bij..


Achter het plaatje een gestreept papiertje en een klein strookje DP, in het hoekje een zilveren ster.



Het randje aan de bovenkant is van Joy Crafts..



Ik heb een vouwkaart gemaakt met leuke papiertjes uit het blok, gnoompjes uitgeknipt, rode sterren geplakt en ook een sentiment uitgeknipt.. ( kaart 41).

Elke dag komt er al verjaardagspost binnen, leuk!

Vandaag is onze trouwdag en we gaan straks gezellig even lunchen.

Wens iedereen een fijne dag, groetjes Ansx

Challenges:

maandag 3 juni 2024

Van Harte Gefeliciteerd

 
Hallo Allemaal,

Vandaag laat ik de katten kaart zien, die ik voor mijn schoonzusje maakte. Ze was afgelopen week jarig en ze is een kattenfan. De afbeelding is van Paper Favourites..



Ik gebruikte de layout stans van Ali om de afbeelding uit te stansen..



De afbeelding gemat op zachtgroen cardstock en toen op een dubbele écru kaart. De rand aan de bovenkant is van Joy Crafts, het sentiment van Leane, de bloemetjes van Ali. De strik is gemaakt met écru glittertule en vastgezet met een groene brad. Ik hoop dat ze er blij mee was..


In de maand mei kreeg ik 12 leuke topplekjes en winners plekjes en ik kreeg zelfs 2 echte prijzen opgestuurd, dat vind ik altijd extra leuk.


Bij KIC werd ik de winnaar met de uitdaging Bloemen op je kaart en kreeg ik deze prachtige prijs van de Hobbytante.


Bij Creative Crafting Uncles werd ik Uncle of the Month en kreeg ik deze prachtige prijs opgestuurd van My Paper Project en een leuke ATC kaart erbij.

Wens iedereen een fijne dag, groetjes Ansx.

Challenges: