de kaarten van ons mam

de kaarten van ons mam
welkom op mijn Blog

vrijdag 12 februari 2016

...een klein stapje vooruit...


Hallo Allemaal,

vandaag mijn wekelijkse afspraak met de ergo-therapeute en op haar vraag hoe het ging..zei ik:
ik ben het echt spuugzat, met die grote spalk.. Ze keek even hoe het met bewegen ging en dat ze het
wel aandurfde om de kleine spalk één week eerder te maken..

Dus heb ik nu een kleine spalk..


die andere zat echt tot aan de elleboog en ik kon nauwelijks bewegen..
Nog 1 week heel rustig aan doen, de wonden moeten nog droog blijven en als ik teveel doe, wordt mijn hand dik..maar ik ben al weer blij, dat ik wat kan knippen en mijn hand gebruiken..



Het is de bedoeling dat ik deze spalk nog ca.vijf  maanden ga dragen, bij alles wat ik doe..want anders is alles voor niets geweest..dus misschien..kan ik volgende week weer voorzichtig aan de kaart..
Ik heb zoveel mooie spullen liggen.mijn vingers jeuken..

..en toen was het bijna Valentijnsdag en kon ik dit jaar geen kaarten maken..
maar gelukkig was Greetz er nog...dus mijn dochters krijgen toch een mooie kaart..

Omdat mijn man zoveel voor mij gedaan heeft de afgelopen 3 weken, ik was niet zo'n lieve(en geduldige) patiënt hihi..ook voor hem een kaart..


Hij vond de kaart heel leuk..

Wens iedereen een heel fijn weekend ... en Valentijnsdag..
liefs en groetjes Ans

63 opmerkingen:

  1. Hoi Ans
    Ik snap dat je het spuugzat bent.......zou ik ook zijn, wel fijn dat je nu al de kleinere spalk hebt gekregen en straks iets meer kan doen want afhankelijk zijn is zo niet fijn. Doe nog maar heel rustig aan hoor.
    Je kaartje voor je man is superlief.
    Een heel fijn weekend, liefs Danoesja

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Fijn Ans een kleinere spalk. ..kun je wat beter uit de voeten met je hand haha!
    Hoop dat je geen pijn hebt.
    Liefs Ellen

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoi Ans, wat een geweldig nieuws! Ik snap dat je handen jeuken als je graag creatief bezig bent. Wel voorzichtig doen hoor! Groetjes, Cindy

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Lekker, Ans. Dat je nu een kleiner spalk heb. Ook al zit je daar ook nog wel even aan vast. Ik geloof graag dat je handen jeuken om een kaart te maken. Ik heb het al na een week. ☺
    Vooral als je allemaal leuke kaarten voorbij zie komen, dan ook nog leuke spulletjes heb liggen en je hoofd vol ideeën heb. Maar wel voorzichtig zijn, Hoor. Het is zonde als het straks voor niks geweest is. Leuk dat je je man en je dochterd toch nog een valentine kaart heb gestuurd. Ook al was je af en toe geen makelijke patient voor je man. Ik denk wel dat ie alle begrip voor heeft. Jullie ook fijne valentine
    Groetjes, Anja

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hoi Ans,
    niet makkelijk inderdaad om te revalideren als je eigenlijk een bezige bij bent !
    Nog even geduld want je wil natuurlijk wel dat het allemaal mooi geneest en niet voor niets is geweeest !
    Veel succes nog !
    Groetjes
    Margo

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat fijn dat je iets meer beweginsvrijheid hebt gekregen. Ik hoop dat je snel weer wat meer kan doen. Het valt ook allemaal niet mee. Hier is het niet anders en zit ik braaf 3D plaatjes te knippen Liefs Sabine

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hoi Ans,

    Nog veel beterschap, nog effe doorbijten en dan is het weer voorbij, die revalidatie.
    grtjs
    Claudia

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Hoi Ans
    Weer blij met je berichtje, en ook dat het heel goed nieuws is...wat fijn dat je wat meer bewegingsvrijheid gekregen heb door de kleine spalk...het zal vast heel frustrerend geweest zijn om zo weinig te kunnen doen...zowel in het huishouden als met kaartjes maken natuurlijk...maar houdt de ideetjes nof ff vast ...dan kunnen wij straks weer genieten van je prachtige creaties...maar niet overmoedig worden nu...anders benje weer terug bij af en dat zou ook zonde zijn
    Heel lief valentijnskaartje voor je man...en dat zal hij zeker wel waarderen net als je dochters..
    voor jullie ook een hele fijne valentijn
    en bedankt voor de steeds leuke reacties op mijn kaartjes
    lieve groetjes
    Rosina

    BeantwoordenVerwijderen
  9. dat moet al een hele verbetering zijn om met een kleinere spalk rond te lopen, als is het natuurlijk nog voor superlang. Zou ook geen makkelijke patiënt zijn zo denk ik...
    Probeer toch maar om nog niet te veel te willen knutselen, zodat je niets overbelast! Nadien wordt het nog zo leuk! Denk dat boeken lezen wat raadzamer is nu, hoe moeilijk ook!
    liefs, nancy

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Fijn dat je al een week eerder een kleine spalk hebt gekregen! Maar je blijft voorlopig dus nog beperkt..naar hoor, ik kan me indenken dat je er dan zat van bent! Hopelijk lukt het snel weer om met een kaart bezig te zijn! groetjes Joanne

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wat fijn dat je nu een kleine spalk hebt, Ans. In elk geval iets meer bewegingsvrijheid. Snap dat je er naar uitkijkt om weer eens iets anders te doen dan lezen en tv kijken. Hopelijk lukt het snel om weer lekker te freubelen. Veel succes ermee en een fijn weekend gewenst!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Gelukkig dat geeft iets meer bewegings vrijheid!
    Nu niet te enthousiast aan de gang gaan met van alles en nog wat hoe moeilijk ook!
    ik wens je een fijn weekend!
    groetjes Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Hoi Ans,
    Oo wat super voor je ....Zou ook lastig worden zo lang met die verbaden aan en niets mogen doen hi .
    Hopelijk lukt het je snel een kaartje te maken zo gaat de tijd weer sneller gaan voor je .
    groetjes Doris

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Oh Ans wat zul je dit spuugzat zijn. Ik heb echt met je te doen, maar probeer nog even vol te houden. Wat zal het fijn zijn als je van alle problemen af bent straks. Groetjes Marja

    BeantwoordenVerwijderen
  15. fijn dat het al iets beter gaat Ans, ik kan me indenken dat je het spuugzat bent en weer wat wilt doen.
    Gr Karin

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Fijn Ans, je bent weer op de goede weg. Nu nog maar even rustig aan doen om alles goed te laten genezen. Daarna natuurlijk weer fijn aan de freubelweer. Ik zie er naar uit om je nieuwe creaties te zien.
    Groetjes Joke

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Hoi Ans ik kan me voorstellen dat je er de ... van krijgt hoor het is ook niet niks maar hopelijk gaat het herstel nu snel vooruit .
    Liefs Cinderella
    Xx

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Fijn dat je een kleinere spalk hebt Ans! Ik wens je heel veel beterschap!
    Groetjes Suzan

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Hoi Ans en heerlijk dat je al de kleine spalk mocht hebben. Ik zou zeker nog een week heel rustig aan doen, maar ik kan me goed voorstellen dat met al die leuke spullen je handen jeuken hoor.
    Je hebt een pracht kaart voor je man uitgezocht.
    Lieve groetjes, Els

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Bleh....afzien hè Ans, je verveel je te pletter natuurlijk!
    Maar dit is alweer een mooie tussen sprong en zeker als het een week eerder is dan je had gedacht! Doe nog wel voorzichtig hoor! want u moet het wel goed komen! Je duim staat wel heel mooi recht zo te zien! Er is niets erger dan afhankelijk zijn Ans en ja dan is Ed af en toe de klos, haha Maar je hebt het goed gemaakt met je Valentijntje Ans. Nood breekt wetten dus dan maar een gekochte, maar je meiden weten dat vast ook heel erg te waarderen! Hou vol hè...dan kunnen we straks weer van al je moois genieten!
    Fijn Valentijns weekend!
    liefs van Gerie

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Wat fijn dat je van dat grote ding af bent!!! Maar....nu proberen om niet te forceren he Ans...ik wens je veel geduld en wijsheid ;-))
    Liefs Joke

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Fijn dat je met de kleine spalk wat beter kan bewegen. Ik zou toch maar voorzichtig zijn met je hand Ans. Zodra je maar het idee hebt dat hij maar een klein beetje dik word zou ik maar stoppen hoor. Pak maar een mooi boek waar je jezelf in kan verliezen. Beterschap!!
    xx Wilma

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Welcome Abs. It is very sad that so long you need to have on hand rail. I admire Thy patience and I wish that everything will heal quickly and the hand was efficient at 100% I like your new layout of your blog. Greetings and hugs

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Ohhh Ans, wat ben ik blij voor je!1 Dit ziet er al echt goed uit! Fijn dat het een week eerder kon.
    Wel rustig aan doe hoor! Beloofd? Een prachtige kaart voor je man.
    Lieve groetjes Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Dat is prachtig nieuws Ans ... Een groot verschil met die kleinere spalk. Doe zeker nog maar rustig aan en dan komt het helemaal goed ... Heel veel moed nog en jij hebt een prachtig Valentijnskaartje voor je man !
    Groetjes, fijn weekend, Odette.

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Al een hele verbetering Ans en ook al zit hij goed ingepakt, het lijkt er op dat je duim mooi recht staat.......echt super fijn! Dat je popelt en het zat bent kan ik heel goed begrijpen maar hou je gemak hoor, geen enkele freubel is het waard dat je de boel verprutst!!!Je hebt de tijd wel mooi gebruikt om je blog een prachtige nieuwe look te geven zie ik en vanaf nu weer lief zijn voor je manneke *lol*!!

    xx Irene

    BeantwoordenVerwijderen
  27. Ans, wat 'n geweldig nieuws, een kleinere spalk. Doe je wel een beetje voorzichtig? Het zou zo jammer zijn als je nu te veel doet en je later last krijgt. Dan is het beter om nu nog even een heel spannend boek te lezen. Ik wens je veel geduld en een voorspoedig herstel. Je lieve valentijnskaartje komt uit je hart, daar gaat het om. Lieve groetjes, Marlies

    BeantwoordenVerwijderen
  28. Wat fijn dat je de spalk een week eerder om mag, Ans. Het lijkt me zó lastig als je graag wilt freubelen, maar nog niks mag. Ik hoop dat je nog wat andere hobbies hebt, zodat je je niet al teveel verveelt.
    Dat je dit jaar een beetje hulp van Greetz krijgt, neemt vast niemand je kwalijk.
    Lieve groetjes, Anja

    BeantwoordenVerwijderen
  29. Heerlijk Ans dat je nu al een kleinere spalk mocht. Wees je wel een beetje voorzichtig want het zou toch zonde zijn als het voor niks zou zijn geweest.
    Iedereen begrijpt dat een zelfgemaakte kaart voor Valentijn niet gaat lukken maar zo is het toch ook leuk.
    De kaart voor je man is zo leuk (ik heb een zwak voor konijntjes) en vast en zeker dik verdiend.
    lieve groetjes Angelique

    BeantwoordenVerwijderen
  30. Hoi Ans, wat FIJN voor je maar pas op hè..:) Ik lees namelijk in een en dezelfde zin..rustig aandoen...hand dik...kan weer knippen..LOL ;p
    Je hebt wel een hele mooie nieuwe bloglayout, wauw. En dat je dit jaar Greetz kaarten had zullen ze wel begrijpen. De kaart voor je man is een schatje. Geniet van het weekend.
    Lieve groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  31. Wat super dat de therapeut het aan durfde om je al deze spalk te geven. Maarrr rustig aan he, geen dikke handen krijgen hoor. Heel lief kaartje voor je man en hou vol hè. Veel beterschap hoor! Xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  32. I'm so pleased that you have a smaller splint now Ans, it must be so much more comfortable for you and such good news that you can now use your fingers - make sure you don't overdo things though.
    Your card is fabulous, such an adorable image.
    Take care.
    Pauline
    x

    BeantwoordenVerwijderen
  33. Snap dat je het zat bent. Fijn dat je al een kleinere spalk kreeg. Beterschap.
    Groetjes,
    Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  34. Wat fijn Ans dat je nu een kleinere spalk hebt.
    Nog even volhouden en rustig aan doen dan kunnen we binnenkort weer van je mooie kaarten genieten.

    Groetjes Karla

    BeantwoordenVerwijderen
  35. Hallo ans
    Je gaat de goede kant op meisje, je moet maar zo denken 5 maanden zijn ook zo weer om.
    Als dan je duim helemaal goed staat heb je het niet voor niets gedaan.
    Ik kan me niet voorstellen dat je niet zo'n lieve patiënt bent geweest, ik heb altijd het idee dat jullie een super koppel zijn haha.
    Hou je goed en ik zou zeggen voorzichtig met kaartjes maken hoor.
    Lieve groetjes,Corrie

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik kan beter zeggen ongeduldig..alles zelf willen doen en totaal afhankelijk zijn, niks voor mij..

      Verwijderen
  36. Niet zo'n lieve patiënt foei dat had ik niet gedacht hoewel...ik zou me ook behoorlijk vervelen en het snel beu zijn hoor!
    Gelukkig heb je nu een kleinere spalk maar denk wel aan je rust hoor, nu moet het de laatste keer zijn geweest toch.
    Super lief die kaart met dat konijntje!
    Fijne Valentijn en gezellig weekend!
    Lieve groet Maia

    BeantwoordenVerwijderen
  37. Gelukkig alweer een stapje verder Ans, kan me voorstellen dat het niet leuk is, maar forceer niets anders is het zoals je zegt voor niets geweest.
    Kan me voorstellen dat je er narig van wordt, leef met je mee!!!

    gr.LOuise

    BeantwoordenVerwijderen
  38. Woowwww Ans ,lijkt me niks zo bbrrr. maar je
    bent weer wat mobieler geworden toch ? En wat
    een lief kaartje voor je man superleuk. Ik heb
    een emmer bij de voordeur staan voor valentijn
    bloemtjes morgen haha lol x
    Fijn wekend en Happy Valentijn
    Hugs Epie xXx

    BeantwoordenVerwijderen
  39. Dit gaat de goede kant op !!!!
    Rustig aan met de kaartjes hoor.
    groetjes Hetty

    BeantwoordenVerwijderen
  40. Fijn Ans dat je deze spalk even eerder gekregen hebt.
    En voorzichtig met kaarten maken hoor.
    Groetjes Ria

    BeantwoordenVerwijderen
  41. Fijn! Maar de maar wel rustig aan, hoor. Leuk die kaart voor je lieve behulpzame man!

    BeantwoordenVerwijderen
  42. Fijn Ans, dat je nu een kleinere spalk hebt. Moeilijk hé, om niet te kunnen freubelen. Ik zou het ook erg missen hoor. Toch maar even rustig aan doen, soms is dat op de lange duur het beste. De kaart voor je man is erg lief en leuk :-. Heel veel beterschap!!
    Liefs, Frouwkje

    BeantwoordenVerwijderen
  43. Wat een fijn nieuws Ans ,kan me voorstellen dat je blij bent om van dat grote ding af te zijn je hebt nu weer wat meer bewegingsvrijheid ...snap het ook dat je handen jeuken maar doe wel rustig aan.
    Lief kaartje had je voor je man..
    Groetjes Marja.

    BeantwoordenVerwijderen
  44. Dat is eens goed nieuws Ans - eindelijk wat meer bewegen maar rustig aan blijven doen hoor;)
    Lief kaartje voor je man.
    Groetjes,
    Misseke

    BeantwoordenVerwijderen
  45. Kan me voorstellen dat je handen jeuken en je weer heel snel wil gaan fröbelen. Gelukkig heb je nu een kleinere spalk.
    Doe rustig aan.
    Groetjes Maria

    BeantwoordenVerwijderen
  46. Hoi hoi Ans,
    dat is fijn nieuws zeg!
    je bent nu gelukkig wat meer "mobiel"met je duim!
    en de tijd gehad om knutselspinsels uit te broeden!!!
    Ben benieuwd!
    Liefs van Martha

    BeantwoordenVerwijderen
  47. Heel fijn voor je Ans , goed nieuws hoor.
    Het is heel naar als je niets kan doen.
    Veel sterkte in alles.
    Groetjes Jannie

    BeantwoordenVerwijderen
  48. Hallo Ans,
    Wat fijn dat je een kleiner spalk mag. Maar doe alsjeblieft rustig aan! Succes.

    BeantwoordenVerwijderen
  49. Hallo Ans,

    Wat fijn dat het met kleine stapjes vooruit gaat!

    Groetjes Hermien

    BeantwoordenVerwijderen
  50. O Ans, wat heerlijk! Wat zul je je opgelucht voelen dat er weer wat meer beweging in zit (letterlijk en figuurlijk!) Nog even volhouden en dan weer op volle kracht vooruit! Sterkte meid.
    Lia xx

    BeantwoordenVerwijderen
  51. Fijn voor je Ans dat je nu een kleine spalk hebt, maar het blijft toch rustig aan doen en een keer een kant en klaar kaartje is ook leuk toch......
    De tijd van freubelen komt wel weer.

    Groetjes Leni

    BeantwoordenVerwijderen
  52. Wat fijn dat je een kleiner spalk mag. Maar doe alsjeblieft rustig aan! Succes

    groetjes manon

    BeantwoordenVerwijderen
  53. Wat fijn voor jou Ans, dat je een kleinere spalk gekregen hebt.
    Dit geeft toch weer een beetje moed, en een beetje dichter bij de genezing...
    Nog veel sterkte Ans,
    lieve groeten, Annemie.

    BeantwoordenVerwijderen
  54. Hey Ans , gelukkig dat het iets beter gaat, rustig aan hoor, ik snap ook wel dat je echt weer iets wilt doen ik zou ook zo zijn , heel veel sterkte en beterschap xx Christa

    BeantwoordenVerwijderen
  55. Hey Ans,
    fijn voor jou dat je een kleinere spalk hebt gekregen en dat je nu al iets kan doen maar doe het maar rustig aan veel beterschap en fijne dag liefs martine

    BeantwoordenVerwijderen
  56. Hallo Ans, Fijn dat je weer wat meer bewegingsvrijheid hebt gekregen door een kleinere spalk. Maar doe het rustig aan met belasten. Veel geduld en sterkte. Leuke kaart trouwens voor je man!
    Groetjes, Wies

    BeantwoordenVerwijderen
  57. HOi Ans, Wat fijn dat het de goede kant op gaat maar blijf geduld hebben en voorzichtig aan doen hoor!!!

    groetjes, Joke

    BeantwoordenVerwijderen
  58. Rustig aan ..erg he...maar je gaat vooruit dat is het belangrijkste .
    groetjes,Lean

    BeantwoordenVerwijderen
  59. Hopelijk herstel je vlug .
    Vele groeten ,
    francisca

    BeantwoordenVerwijderen
  60. Gelukkig gaat het steeds een beetje beter Ans!
    Beterschap in elk geval!

    BeantwoordenVerwijderen
  61. fijn dat het iets beter met je gaat maar nog een lange weg te gaan

    BeantwoordenVerwijderen