de kaarten van ons mam

de kaarten van ons mam
welkom op mijn Blog

maandag 29 juni 2020

Congrats


Hallo allemaal,

Overal staat de lavendel in bloei, dat inspireerde mij tot het maken van een kaart, met dit mooie plaatje.. Het DP is Lavender Garden van Joy Crafts.

Achter het plaatje een stans van Ali..


De rand en het hoekje bovenaan het bingokaartje zijn van Noor..In de breedte een strookje kant en een geruit lintje.. Een boeketje lavendel gemaakt met een stans van MD, Lr 0647, daar op een strikje.
Het bingokaartje en het sentiment zijn uit een paperpad van Joy Crafts, La vie est belle..De banners zijn van MFT.
Afgewerkt met een strik van tule en een plakpareltje.. vlindertje is van Ali.


de gebruikte stansen..

Gelukkig is de grootste hitte weer voorbij, ik kan er zó slecht tegen, geef mij dit weer maar..

Wens iedereen een fijne dag, groetjes Ansx

Challenges:

donderdag 25 juni 2020

Happy Holidays


Hallo Allemaal,

vandaag toch gewoon een kerstkaart, had deze al een paar dagen klaar liggen, toen was het nog niet zó warm.. Een plaatje met ezeltjes, echt favoriet van mij voor op een kerstkaart én leuke ganzen  erbij..

Het DP is van Craft Sensations uit verschillende blokken..


Het plaatje gemat op wit en donkergrijs cardstock, aan de bovenkant een randje van Ali. Het randje in het midden is ook van Ali, daarop enamel dots van MD.  De poinsettia (Joy Crafts) op een bloem van MD, glitterstrik met een  brad, ster en een sentiment van Kaisercraft. (kaart 51).


de gebruikte stansen..

Wens iedereen een fijne dag, groetjes Ansx

Challenges:
Fab 'N Funky challenges - Christmas with the cuties - 52 CCT - Crafty Sentiments - The Holly & Ivy - Merry Little Christmas - 52 Weeks to Christmas - CHNC - The 12 Months of Christmas - Creative Craft Cottage - Sparkles Christmas challenges - Crafty Animals - Crafty CatzScrapping4Fun .

maandag 22 juni 2020

Zomergroetjes..en puppy's


Hallo Allemaal,

Vandaag een zomers kaartje,omdat de zomer begonnen is en we mooi weer hebben.. Ik had nog een schattig plaatje met een meisje met ijsje ..de sketch is van Crazy4challenges..

Het plaatje gemat op een stans van Ali..


Het randje aan de bovenkant is van SL, de banners van MFT, bloem van Ali.. Het sentiment van Crealies, banner van Ali. De flip flops weer eens gebruikt, afgewerkt met een strik van tule en een ijsje charm..


..de gebruikte stansen..


Afgelopen donderdag gingen mijn oudste dochter en ik, naar mijn jongste dochter.. Het regende toen we hier vertrokken, in Klarenbeek was het heerlijk weer, we hebben de hele middag buiten gezeten en genoten van de puppy's en haar andere honden..



..eentje blijft bij Karin wonen..

..en dan deel ik dit ook nog even, de spoedwet, die gelukkig niet door gaat per 1 juli, die er van mij niet hoeft te komen en lees a.u.b. eens door wat deze wet inhoudt en hoe we onze vrijheid hier door verliezen!!
Het recht op demonstratie bv. en als iemand onwel wordt op straat, dan mag je die persoon niet meer helpen.. Het is dan verboden om je kleinkinderen te knuffelen en kinderen die niet thuis wonen, mag je niet aanraken!!
Deze wet is voor minstens 1 jaar en kan steeds verlengd worden, dan zijn we géén democratie meer, maar een totalitair regime.

Wens iedereen een fijne dag, groetjes Ansx

Challenges:
Crazy4challenges (sketch) - Knutsels en Kadootjes - Cute Card Thursday - Scrapping4Fun - Crafty Sentiments - A bit more time to craft - My time to craft (summertime) - Crafty Catz - Daisy Chain challenge - A perfect time to craft - Lil Patch of Crafty Friends - Craft-Dee BowZ - Creative Fingers - Cute as a button - Dream Valley.

donderdag 18 juni 2020

Winter Wonderland


Hallo Allemaal,

Vandaag 2 kerstkaarten met de 3de stans van Action, dan heb ik ze allemaal gebruikt.. Ik had nog leuke plaatjes liggen en moest daar papier bij zoeken, maar wat? Gelukkig had ik bij Action ook een groot papierblok gekocht, Galaxy, dat paste er perfect bij..

Het plaatje gemat op een mooie rechthoek van Ali..


Aan de zijkanten een leuke kerstbomenrand, afgewerkt met een glitterstrik met belletjes, tekst van Noor Design en een ster van Ali..


..en nu samen met de 2de .. echt helemaal géén traditonele kleuren (kaart 49 en 50)


.. de gebruikte stansen..

Wens iedereen een fijne dag, wij gaan vanmiddag op puppy bezoek, groetjes Ansx

Challenges:
Winter Wonderland - Crafty Sentiments - Crafty Friends - The Holly & Ivy - Merry Little Christmas - 52 Weeks to Christmas - CHNC - 12 Months of Christmas - Creative Craft Cottage - Sparkles Christmas challenges - Crafty Animals - C.R.A.F.T. challenge.

maandag 15 juni 2020

Get well soon


Hallo Allemaal,

Vandaag een beterschapskaart, met een plaatje van knipvel EWK1272 (MD) ik had een leuk papierblokje liggen van Ali, Cherry Ripe, dat er perfect bij past...

Het plaatje gemat op een stans van MD, daarachter een stans van Ali, ingelegd met rood papier..


 Aan de bovenkant een rand van Joy Crafts, strik gemaakt van hartjes tule en vastgezet met een brad .
In de breedte een kantje en lintje, de bloemen gemaakt met een set stansen van MFT, Flower trio, vastgezet met een hartjes brad.
Vlinder van All occasion dies, sentiment Clearly Besotted op een banner van Ali..
Deze kaart is onderweg naar Joanne, zoals jullie op haar blog kunnen lezen, is ze nog steeds heel erg ziek door Covid 19, ik wens haar heel veel beterschap..

Deze kaart kreeg ik voor mijn verjaardag van mijn jongste dochter, mét foto's van haar puppy's, ze zijn nu 6 weken oud en a.s. donderdag gaan we kijken.



Wens iedereen een fijne dag, groetjes Ansx

Challenges:
Carlin's Kaartenparadijs - Crafty Friends - Daisy Chain - Lil Patch of Crafty Friends - Through the Craft Room Door - Creative Craft Cottage - A perfect time to craft - Crafty Sentiments Designs - Let's Craft and create - Craft Dee BowZ - Creative Moments - A bit more time to craft -

donderdag 11 juni 2020

Winter


Hallo Allemaal,

Vandaag weer 2 kaarten met een andere stans van Déco Time, ik vind het best wel lastig om er een kaart mee te maken, mijn favoriet blijft toch een 15 x 15 cm kaart. Het DP komt uit een Engels tijdschrift..

Achter het plaatje een cirkel van spiegelkarton, de grote cirkel is van Ali..


Aan de bovenkant een randje, in stukjes geknipt.. De sterrenrand in de breedte is van MD, ingelegd met blauw papier, waar ook de bloem mee gemaakt is (Ali). Strik van glitter tule, klein strikje van Kraft en vastgezet met een brad, Winter is van Craft Emotions. De houten ster is bewerkt met Tipp-ex en zilveren embossingpoeder..


Bij deze kaart rode kleurtjes gebruikt voor de bloem en de sterrenrand.. (kaart 47 en 48).


..de gebruikte stansen..

Vandaag ben ik jarig, we gaan zo meteen met de honden wandelen en daarna mijn verjaardagspost uitpakken, er ligt een behoorlijke stapel zó leuk!

We zouden vanavond uit eten gaan, maar helaas, mijn oudste dochter gaat altijd mee, ze eet ook een paar keer per week bij ons, wij passen op haar hondje en ze gebruikt onze auto. Maar wij mogen haar niet meenemen in de auto én als we gaan eten, moet ze 1,5 meter afstand houden, het is allemaal zo krom..Er mag wel gedemonstreerd worden met duizenden mensen., er vertrekken weer volle vliegtuigen.. ik snap het echt niet meer..zucht..

Wens iedereen een fijne dag, groetjes Ansx

Challenges:
Winter Wonderland  - Crafty Sentiments - Crafty Friends - The Holly & Ivy - Merry Little Christmas - 52 Weeks to Christmas - CHNC - Christmas with the Cuties - The 12 Months of Christmas - Jingle Bells - Creative Craft Cottage - Craft Dee BowZ - Kerst-Mix - Krafty Chicks.

maandag 8 juni 2020

Sent with Love


Hallo Allemaal,

Deze week viel er een mooie paperpad op de mat van Craft O Clock, Always together, had ik niet ergens een plaatje, dat daar mooi bij past... Ja, dit plaatje met een schattig meisje..

Het plaatje gemat op zalm en daarachter een doily van Ali..


De sketch is van Hobbyplezier met kaarten (FB), heb alle papiertjes gemat en ja, het is weer een zware kaart, maar dit vind ik toch mooier dan alles ongemat..
De rand en randjes aan de zijkant zijn van Noor, in de breedte een kantje en satijnlint. Dubbele strik van tule en kant vastgezet met een roosje. Toefje gemaakt en een sentiment (LOTV).. vlindertjes maken het af..


..de gebruikte stansen..

Wat een regen is er gevallen, bij jullie ook? en een koude wind erbij, de CV is weer aan hoor.

Zaterdag waren wij 19 jaar getrouwd en Ed bracht pioenrozen mee, echt prachtig en enorme bloemen.Ook de verjaardagspost druppelt al binnen, ik laat alles liggen tot de 11de..en maak ze dan open..

Wens iedereen een fijne dag, groetjes Ansx

Challenges:
Crafty Sentiments - Crafty Friends - Creative Craft Cottage - Creative Fingers - Creatalicious challenges - Crazy for challenges (lace) - Through the purple Haze - The Creative Crafters - Crafty Creations - A bit more time to craft - Aud Sentiments - Carlin's Kaartenparadijs - Craft - Dee BowZ - Cute card Thursday - Hobbyplezier met kaarten.

donderdag 4 juni 2020

Merry Christmas


Hallo Allemaal,

Eindelijk eens één van mijn nieuwe stansen van Déco Time gebruikt, al bijna 2 maanden in huis, dat werd tijd.
Het DP is van Craft Sensations..


Het plaatje gemat op een rechthoek van Ali...


Aan de bovenkant de Merry Christmas stans, in de breedte een gebogen rand, afgewerkt met een glitterstrik met belletjes, poinsettia van Joy Crafts en de leuke sterren swirl van Ali..


Ik maakte meteen een 2de, het achtergrond papier is van Joy Crafts, hier gebruikte ik ook een andere gebogen rand.. (kaart 45 en 46).


..zo blijft de kaart staan, een strookje cardstock van 7 cm breed x 8 cm hoog, rillen op 1 cm, schuin afsnijden en opplakken een halve centimeter van de onderkant..


..de gebruikte stansen..

Deze kaarten zijn ook niet zo zwaar, vorige week gingen er 3 kaarten op de post, daar moesten 8 postzegels op!!  soms reken ik nog wel eens iets om in guldens (eigenlijk moet je dat niet doen)..16 gulden was dat, echt niet leuk meer..
Wens iedereen een fijne dag, groetjes Ansx

Challenges:
Sparkles Christmas challenges - Christmas Craft Creations - Dream Valley challenges - Crafty Friends - The Holly & Ivy - Merry Litlle Christmas - 52 Weeks to Christmas - CHNC - Crafty Sentiments - Christmas with the cuties.

maandag 1 juni 2020

Happy Birthday


Hallo Allemaal,

Vandaag een kaart in één van mijn favoriete kleuren paars i.c.m. groen, ik had nog een heel mooi plaatje liggen..

Achter het plaatje een leuke vierkante stans van Ali..


Aan de bovenkant een rand van Joy Crafts, randjes aan de zijkant van Ali. Strik van organza met parelbrad, toef met verschillende bloemen van Hobbycraft, de takjes van MD. Het label met een sentiment van LOTV, vastgezet met scrappers floss. Nog een klein hoekje met bloemetje..


..de gebruikte stansen..

Ik hoop dat het bij jullie beter weer is dan hier, het is droog, de zon schijnt, maar er staat nog steeds een fris windje, dus lekker buiten zitten is er niet bij..

Wens iedereen een fijne dag, blijf gezond, groetjes Ansx

Challenges:
Creatalicious challenges - Crafty Catz - Crafty Sentiments - Crafty Friends (embellishments) - Cute card Thursday - Krafty Chicks - Scrapping 4 fun (flowers) - Creative Fingers - Creative Moments - Polkadoodles - A gem of a challenge - Aud Sentiments - A bit more time to craft - A perfect time to craft - Crafting Happiness.