de kaarten van ons mam

de kaarten van ons mam
welkom op mijn Blog

donderdag 4 juli 2024

Merry Christmas

 
Hallo Allemaal,

Vandaag een kerstkaart met een leuke gnome en heel veel gouden accenten. Het DP is van Hema, Believe in yourself, géén kerstpapier maar het paste er mooi bij, verder een strook rood cardstock gebruikt.


Achter het plaatje een rode cirkel en de mooie cirkelstans van Marianne Design.


De hulstrand is van Joy Crafts, ik maakte een toef met roosjes en takjes/blaadjes van MD. Het hoekje van SL, de strik is van gouden glittertule, een strik er boven op gestanst uit spiegelkarton (Hema) en een brad. ( kaart 47 ).


..de gebruikte stansen.

Wens iedereen een fijne dag, groetjes Ansx.

Challenges:

maandag 1 juli 2024

Happy B'Day to you

 
Hallo Allemaal,

Bij iemand op FB kocht ik een aantal leuke plaatjes, waaronder deze met klaprozen, ik hou van deze bloemen en als we in het park wandelen is daar ook een veldje met allerlei wilde bloemen waaronder klaprozen en korenbloemen..

Ik heb zomerse kleuren gebruikt en het plaatje gemat op zwart cardstock, een okergeel stipje en een leuke vierkante stans (Ali).



Het DP is van CS, Enchanted Forest, de rand van Ali, de bloem is van een nieuwe set, en paste goed bij het plaatje. De strik is van zwarte glittertule vastgezet met een rode brad. Het sentiment geknipt uit een blok van CS, Classy Basics. Tenslotte nog een klein hoekje van SL.


..de gebruikte stansen.


Op 17 juni was het alweer 17 jaar geleden dat Hoogeveen getroffen werd door een downburst, het was echt doodeng, het leek alsof de wereld zou vergaan. Ik heb nog een foto van toen van de bomen in het park.. 


echt uit de grond gerukt alsof het luciferhoutjes waren..

Gelukkig is het park weer opnieuw aangelegd en wij maken daar dagelijks gebruik van met de hondjes.


Zo is het nu met een mooie vijver en een eilandje waar de vogels kunnen broeden..


Dit is een luchtfoto van een gedeelte van het park, wij lopen vanaf de achterkant van ons gebouw, via het gele paadje in het midden zo het park in en helemaal rechts staat de basisschool, het is een mooi plekje.. 
Wat niet zo leuk is dat ze op dat bloemenveldje 2 appartementen willen gaan bouwen, aan de rand van het park, niet echt hoogbouw maar wel 4 verdiepingen..

Wens iedereen een fijne dag, groetjes Ansx

Challenges: