de kaarten van ons mam

de kaarten van ons mam
welkom op mijn Blog

donderdag 12 september 2024

Merry Christmas

 
Hallo Allemaal,

Vandaag laat ik een kerstkaart zien met de kerstbal van MD én van Ali, ik vind de bal van MD nog steeds erg groot en daarom bestelde ik die ook bij Ali. Helaas was de maat hetzelfde, het middengedeelte werd uitgestanst, daar kan dan leuk een plaatje onder.. (dus heb ik nu 2 van deze stansen).

Het schattige plaatje komt van de FB pagina van Diny Sprakel.( Diny's Creatieve ruimte).



Het DP is van MD, Christmas at home (groen) en van CS. Achter de kerstbal stans een mat van roze glanskarton. De zilveren hulstrand is van Joy Crafts, het zilveren sterrenrandje van Ali.
De poinsettia is gemaakt met stansen van Memory Box en Joy Crafts, de dennentak is van Ali.
De ster hoort bij de kerstbal stans, de strik is van witte glittertule vastgezet met een roze brad. Het sentiment is van een stempelsheet van Ali. (kaart 57).


... de gebruikte stansen..

Wens iedereen een fijne dag, groetjes Ansx

Challenges:

maandag 9 september 2024

Happy Birthday

 
Hallo Allemaal,

Op FB zijn verschillende groepen waar je gratis plaatjes kunt downloaden, dit plaatje vond ik bij Diny Sprakel, ze maakt echt heel veel moois en je kunt het gratis gebruiken. Ik was helemaal weg van dit schattige meisje en haar geitje..


Het DP is van Craft Sensations, het plaatje gemat op 2 kleuren cardstock.


Het randje aan de bovenkant is van Noor design, de cirkels zijn van Crealies. De bloemetjes en de bladeren zijn van MD en blijven favoriet bij mij. Het sentiment is van een stempelsheet van Temu, afgewerkt met scrappersfloss. De strik is van witte glittertule vastgezet met een brad. De vlinder is van Ali.


en de gebruikte stansen..

Wens iedereen een fijne dag, groetjes Ansx.

Challenges:

donderdag 5 september 2024

Merry Christmas en...

 
Hallo Allemaal,

Vandaag heb ik 2 slimline kerstkaarten om te laten zien, er lagen nog een heleboel kleine plaatjes, die passen wel leuk in het frame met vierkanten. De plaatjes kocht ik op FB. Géén DP gebruikt alleen wit en blauw cardstock..



Het sentiment is van Crealies, Texto Negativo, de poinsettia in verschillende kleuren gestanst, de ster is van Ali, de boompjes in blauw en zilver heb ik gewonnen, het merk weet ik niet.

en... Fijne Feestdagen..



Ik had ook nog een frame met cirkels, daar pasten de plaatjes van CardDeco perfect achter, de tekst Fijne Feestdagen is ook van CardDeco, hier heb ik gouden accenten gebruikt en weer 2 kerstkaarten klaar. (kaart 55 en 56).


..en  de gebruikte stansen..

Oh wat een heerlijke, koele regenachtige dag was het gisteren, vandaag zal het wel weer warm worden helaas. 
Wens iedereen een fijne dag, groetjes Ansx

Challenges:

maandag 2 september 2024

Sunshine

 
Hallo Allemaal,

Het blijft zonnig en (voor mij) veel te warm, maar een maritieme kaart maken, daar had ik wel zin in. Ik vond een leuk plaatje op een ouder knipvel van MD EWK 1259 en DP uit blokjes van Maja Design, MD Nautical en een rood stipje van CS.

Achter het plaatje een blauw ovaal van cardstock en een ovale stans van Ali.



De schelpjesrand is van Ali, ik heb alle onderdelen weer gemat met wit, donkerblauw en/of rood. Het sentiment is van Ali. De die-cuts komen uit hetzelfde knipvel als het plaatje en ook van SL, Summer at te beach. De witte bloemetjes zijn van Hobbycraft.


...de gebruikte stansen.

Wens iedereen een fijne dag, groetjes Ansx

Challenges: